A Meditel Kft. kiemelt feladata egy integrált, szerteágazó tevékenységekből álló program, a humán-technológiai centrum létrehozása és működtetése. A humán-technológiai centrum egyesíti a régió egészségüggyel kapcsolatos elvárásaihoz a minőségi megfelelést, a környezeti lehetőségek kiaknázását, valamint a vállalkozás családi alapítóinak speciális szaktudását.

Egyetemi kutató-helyekkel való aktív munkakapcsolat, a termelésben való jártasság, az ember-központú egészségügyi ellátásban való elkötelezettség jelentik céljaink megvalósításának szilárd alapjait. A MediTel Kft. a PBN csoport tagja.

Küldetés

Humán igényekhez kapcsolódó, komplex és integrált megközelítést alkalmazó, több tudomány-területet felölelő fejlesztési megoldások közös platformjának megteremtése.

Stratégia

Koordinatív management biztosítása, teljes körű működési támogatással, az értékesítési hatékonyság növelése céljából.

Tevékenységeink >>


A humán-technológiai tudáscentrum (továbbiakban HTC) célja, hogy a magántőke és az állami források hatékony kombinációjával egy olyan integrált fejlesztő-központot hozzon létre, mely a kvalifikált munkahely-teremtés és az életminőség javításának céljait együttesen valósítja meg. Fókusza azon egészséghez kötődő technológiai ismereteknek, fejlesztési lehetőségeknek, kutatásoknak és gyártásnak a szinergikus kombinációja, melynek középpontjában az ember áll. A cél elérése érdekében elegyíti a hazai és nemzetközi intézményi ismereteket, a mechatronikai, egészségügyi, textilipari ágazatokat, a gyártási és fejlesztési tudást.

Menedzsment

A Meditel Kft. tulajdonosi és menedzsment szervezetét családi vállalkozásban, különböző szakterületek és ismeretek kombinálásával hoztuk létre. Vállalkozásunk ugyanakkor szervesen kapcsolódik egy szélesebb üzleti együttműködéshez, fontos szinergiát teremtve a projekt-menedzsment és az ingatlan-fejlesztés lehetőségeivel.

A vállalkozás egyik ügyvezetője dr. Barta Miklós, aki PhD fokozatot szerzett radiológus, nyugalmazott osztályvezető főorvos, ny. főiskolai tanár, a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Akadémiai Bizottságának és Vas Megyei Tudományos Testületének a tagja. Számos szakmai testület országos tisztségviselője, hazai és nemzetközi publikációk szerzője.
A vállalkozás másik ügyvezetője Barta Balázs EMBA, aki nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatát követően gazdaság-fejlesztői és üzleti tevékenységet végez. Francia és amerikai posztgraduális képzéseket követően ismereteit a regionális gazdaság-fejlesztés területén hasznosítja, ahol elismert partnere a Gazdasági Minisztériumnak. Meghívott előadóként szerepelt az Európai Unió Parlamentjének "legjobb nemzetközi gyakorlatok" fórumán.
A Meditel Kft.-ben aktív továbbá dr. Barta Miklós jr., radiológus, aki 2005 szeptemberétől 2009 áprilisáig Nagy-Britanniában consultant radiologist-ként tevékenykedett. Kiemelt szakterülete az emlődiagnosztika, ahol új eljárások bevezetésében is aktív részt vállal. Számos hazai és nemzetközi szakmai fórumon szerepelt, főbb területei a digitális radiológia és az egészségügyi informatika. Teleradiológiai munkát (távleletezést) is végez, valamint szervez.

Iroda:

H-9700 Szombathely,
Zanati út 32-36.

Telefon: +36 94 505-003

Fax: +36 94 505-004

E-mail: